PREČO INVESTOVAŤ DO NAJBÍJACÍCH STANÍC PRE ELEKTROMOBILY?

Why should you invest in electric car charging stations? - hybridhouse

Ako obchod by ste mali zákazníkom ponúkať nabíjacie stanice pre elektromobily z dvoch dôvodov. Po prvé, elektromobilita sa stáva veľmi populárnou a tento trend neustále rastie. Po druhé, zákony sa začínajú meniť. Napríklad na každom verejnom parkovisku s viac ako 10 miestami by mala byť aspoň jedna nabíjacia stanica pre elektromobily.

Približne 40 % majiteľov nabíja elektromobily doma, 40 % v práci a zvyšných 20 % potrebuje dobíjať elektromobily na verejných priestranstvách. To znamená, že až 20 % majiteľov elektromobilov môžete prilákať do svojej prevádzky, ak máte na parkovisku nabíjaciu stanicu. Koniec koncov, väčšina ľudí by chcela nabíjať svoje autá pri každom parkovaní. Pre vašu firmu to môže znamenať viac zákazníkov ako konkurencia, ktorá nemá pre zákazníkov k dispozícii nabíjacie stanice. Štúdie tiež dokázali, že zákazníci, ktorí nabíjajú svoje elektrické autá na vašom parkovisku, trávia viac času vo vašom obchode.

6 výhod investovania do nabíjacích staníc

Noví zákazníci

Prvá výhoda je jasná. Zákazníci vidia pridanú hodnotu vo vašom obchode, ak si môžu nabíjať svoje elektromobily.

Čas strávený v predajni

Štatisticky zákazníci, ktorí si svoje elektromobily nabíjajú vonku, trávia v predajni viac času ako bežní zákazníci.

Častejšie nákupy

Ak zákazníkom ponúknete nabíjanie elektromobilu, prídu si k vám svoj elektromobil nabiť častejšie.

Údaje o zákazníkoch

Vďaka našim riešeniam získate z nabíjačiek užitočné údaje o zákazníkoch, ktoré môžete využiť na lepšiu komunikáciu s vašou cieľovou skupinou zákazníkov.

Zdroj príjmu

Ak by ste účtovali poplatky, znamenalo by to pre vás dodatočný zdroj príjmu.

Vernosť zákazníkov

Mnoho obchodov ponúka zákazníkom bezplatné dobíjanie ako nástroj na uchovanie vracajúcich sa zákazníkov. Kombinácia verného zákazníka, ktorý častejšie nakupuje a trávi viac času v predajni, robí z nabíjacích staníc atraktívnu investíciu.

Ako solárny zdroj môžete využiť náš prístrešok na auto alebo prístrešok.

Čítať ďalšie

WHY US WHY SOLAR - hybridhouse
STŘECHY PRAHA 2023 - hybridhouse

Zanechať komentár

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.