STŘECHY PRAHA 2023

STŘECHY PRAHA 2023 - hybridhouse

STŘECHY-Solar-Remeslo Praha prilákal viac ako 24 tisíc návštevníkov z celej republiky i zahraničia a poskytol ucelený prehľad o materiáloch a trendoch v konštrukcii striech a úsporách energií. Plné výstavné sály pre vystavovateľov a návštevníkov, množstvo horúcich noviniek, inšpiratívne prednášky, obliehané poradne a výborná atmosféra. 150 výrobcov predstavilo novinky európskych a svetových značiek a dodávateľov z deviatich krajín. Výstava tak opäť potvrdila svoju pozíciu najvýznamnejšieho terénneho podujatia.

Ďalších 150 firiem sa predstavilo na súbežných podujatiach For Pasiv v oblasti nízkoenergetických a pasívnych domov. Hlavnou témou veľtrhu bol koncept strechy ako zdroja energie ako reakcia na súčasnú situáciu v spoločnosti, keď v dôsledku bezprecedentného rastu cien energií a zároveň vďaka dotačným stimulo bol obrovský dopyt po fotovoltaike a riešeniach, ktoré pomáhajú zmierniť dopady energetickej krízy na domácnosti a firmy.

Odborníci vo viacerých poradniach boli prepracovaní. Návštevníkom bolo k dispozícii tradičné Stavebné poradenské centrum poskytované organizáciou KAIT a Centrum obnoviteľných zdrojov a úspor energie spoločnosti EkoWATT. V okolí fungovala aj poradňa, moderné trendy, zamerania na výstavby a využitia dronov v stavebníctve. Odporúčania na realizačnú firmu a ďalšie cenné rady z praxe, návštevníci v stánku našli v Cechu instalatérov, pokrývači, tesári ČR.

Naša spoločnosť predstavila produkty Solarstone, ktoré predstavujú inovácie vo svete BIPV. Produkt Fullroof bojoval v súťaži o hlavnú cenu „Zlatá taška 2023“. Nevyhrali sme, ale bola to výborná skúsenosť prezentovať našu spoločnosť na tak významnom podujatí, akým je výstava STŘECHY PRAHA.

URČITE SA VRÁTIME.

Čítať ďalšie

Why should you invest in electric car charging stations? - hybridhouse
HYBRIDHOUSE X SOLARSTONE - hybridhouse

Zanechať komentár

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.